Nak belajar Buat Bisnes Percetakan?

Bisnes Percetakan Cara Mudah!!!

Anda Tak Perlu Modal Sehingga Ribu-Ribu..
Anda Tak Perlu Ada Mesin Cetak Sendiri..
Anda Tak Perlu Ada Kedai pun untuk Bisnes ini..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Nama saya Ridzuan Jamal. Sayalah pemilik laman web easypercetakan.com. Saya mempunyai pengalaman lebih 10 tahun menjalankan perniagaan percetakan sejak tahun 2009 lagi.

Saya menyediakan panduan yang lengkap bagaimana anda boleh menjalankan bisnes percetakan anda sendiri seterusnya dapat menjana pendapatan secara sampingan atau sepenuh masa. Panduan ini saya namakan “PANDUAN PERNIAGAAN PERCETAKAN CARA MUDAH”.

Saya ingin membimbing anda untuk menjalankan perniagaan percetakan anda sendiri tanpa memerlukan modal. Saya tahu caranya dan saya ingin kongsikannya bersama anda.

Anda tiada modal yang besar atau kosong modal tetapi masih mahu buat kerja sambilan dengan perniagaan percetakan? Teruskan membaca keseluruhan laman web ini.

Rakan-rakan yang dikasihi,

Tahukah anda, sebenarnya untuk buat bisnes percetakan TIDAK memerlukan modal sehingga ratusan ribu ringgit. Percayakah anda kalau saya katakan yang saya hanya laburkan kurang dari RM500 untuk menceburkan diri dalam perniagaan ini pada peringkat awal (itu 10 tahun yang lepas). Zaman dah berubah, teknologi juga berubah. Sekarang anda dah boleh buat bisnes ini dengan modal yang paling minima iaitu RM 0. Ya! Tak perlu keluarkan modal pun dah boleh buat bisnes printing.

Saya akan kongsikan kesemua rahsia ini didalam ebook yang saya tuliskan khas untuk mereka yang berminat untuk menceburkan diri dalam perniagaan ini. Saya yakin sesiapa pun mampu dan boleh menjalankan perniagaan ini kerana anda pasti terkejut kalau saya katakan yang anda boleh mendapat keuntungan antara 50% – 300% dari bisnes percetakan ini.

Perniagaan Percetakan Yang Menguntungkan

Perniagaan berasaskan percetakan sangat-sangat menguntungkan. Sebagai contoh untuk satu tempahan kad kahwin dalam kuantiti 1000 keping anda mampu meraih keuntungan antara RM400 ke RM500. Andai kata anda hanya mendapat 10 tempahan dalam satu bulan, anda mampu meraih antara RM4,000 hingga RM5,000 sebulan.

Secara sepenuh masa atau secara sambilan seperti yang saya lakukan, 10 pesanan boleh dikira sangat kecil kerana perniagaan percetakan ini sentiasa mendapat permintaan yang banyak.

Paling kurang pun anda boleh mark-up harga 50% atau mungkin lebih sehingga 300% bergantung kepada jenis produk dan harga pasaran. Begitulah hebatnya penangan perniagaan dalam bidang percetakan ini.

MEMPERKENALKAN KIT LENGKAP

PANDUAN PERNIAGAAN
PERCETAKAN CARA MUDAH

logo-light

Saya perkenalkan kepada anda sebuah ebook hebat yang saya ceritakan kepada anda dengan terperinci bagaimana nak menceburi dalam bidang perniagaan percetakan secara mudah. Mudah yang bagaimana? Mudah sehinggakan sesiapa pun boleh melakukannya. Hatta seorang suri rumah pun boleh melakukannya (dengan syarat dia berminat lah).

Berbekalkan dengan modal yang paling minima anda pastinya akan mendapat keuntungan yang lebih besar dan berganda-ganda.

Dengan beberapa teknik yang saya ceritakan saya yakin yang anda bakal berjaya dengan perniagaan percetakan anda sendiri.

Box EP-s

Kemaskini pertama: Julai 2010
Kemaskini kedua: September 2010
Kemaskini ketiga: Mac 2011
Kemaskini keempat: Februari 2012
Kemaskini kelima: Julai 2015
Kemaskini keenam: Mac 2019

Anda tiada modal yang besar atau kosong modal tetapi masih mahu buat kerja sambilan dengan perniagaan percetakan?

JANGAN RISAU!!!

Saya akan kongsikan bagaimana saya buat RM2,094 keuntungan bersih dengan 5 job printing sahaja.

Kenapa perlu memiliki panduan ini ???
Kerana panduan ini akan tunjukkan:

  • Bagaimana nak memulakan perniagaan percetakan tanpa modal seterusnya dapat menjana pendapatan sampingan.
  • Saya akan dedahkan kepada anda bagaimana produk percetakan anda boleh markup harga sehingga 200% untuk 1 job percetakan sahaja.
  • Saya akan tunjukkan bagaimana caranya anda boleh buat produk percetakan yang berkualiti tinggi walaupun anda tidak mempunyai mesin cetak sendiri.
  • Tips dan teknik bagaimana nak hasilkan design yang profesional walaupun anda hanya tahu asas design serta tak kreatif. Teknik ini sangat awesome!
  • Saya menyediakan tips dan panduan sebelum anda mula berniaga, apa yang perlu anda persiapkan dan seterus panduan bagaimana anda nak mempromosikan perniagaan anda.
  • Saya menyediakan beberapa idea perniagaan percetakan yang 'rare' serta 'masyuukk'.

Siapa Yang Patut Miliki?

Sangat-sangat sesuai dan amat dicadangkan kepada golongan seperti berikut:

  • Peniaga kecil yang ingin memulakan perniagaan percetakan tetapi tiada modal besar.
  • Juru gambar yang nak buat part-time perniagaan percetakan (ada idea menguntungkan untuk anda).
  • Guru-guru yang berminat nak pendapatan sampingan.
  • Pelajar IPT yang nak buat part-time, pendapatan sampingan.
  • Siapa-siapa pun yang berminat untuk menjalan perniagaan percetakan.

Produk Printing Apa Yang Laris?

Senarai Produk Percetakan Paling Laris Yang Boleh Anda Buat

printing-produk
  • Business Card
  • Flyers
  • Button Badge
  • Buku Resit
  • Sampul Surat
  • Buku
  • Label Sticker
  • Sticker Kereta
  • Kotak
  • Beg Kertas
  • Sampul Duit Raya
  • Kad Kahwin
  • Poster
  • Kalendar
  • Fail Seminar

dan baaaanyak lagi produk printing yang anda berpeluang untuk buat duit dengannya.

EXTRA BONUS

Saya bagi EXTRA kepada anda yang membeli ebook Perniagaan Percetakan Cara Mudah, saya sediakan beberapa bahan yang benar-benar istimewa untuk anda iaitu produk-produk yang paling laris di pasaran sebagai bekalan anda untuk memulakan perniagaan. Dengan bantuan material yang disediakan bersama dengan ebook ini diharap dapat membantu anda menghasilkan karya atau design yang lebih menaraik untuk tujuan perniagaan percetakan anda.

KOLEKSI DESIGN KAD KAHWIN

  • 200 Koleksi Design Kad Kahwin.
  • Format fail AI & EPS 100% boleh edit.
  • Grafik & bahan-bahan design.
  • Koleksi ayat Quran, Hadis dan ayat-ayat undangan.

(Bernilai RM150)

KOLEKSI DESIGN BUSINESS CARD

  • 150 Koleksi Design Business Card.
  • Format fail AI & EPS 100% boleh edit.

(Bernilai RM100)

KOLEKSI GRAFIK VECTOR

  • 1 keping DVD 4GB Koleksi Grafik Vector.
  • Format fail AI & EPS 100% boleh edit.

(Bernilai RM150)

Untuk ebook Perniagaan Percetakan Cara Mudah (bernilai RM50)
+
EXTRA BONUS (bernilai RM450)
=

RM500

Untuk Waktu Yang Terhad!
Untuk ilmu yang sangat berharga ini anda takkan dapat kat tempat lain pada nilai ini.

Hanya RM80 Sahaja!

Anda akan dapat 2 Keping DVD Mengandungi:

  1. Ebook Perniagaan Percetakan Cara Mudah
  2. EXTRA BONUS: Koleksi Design Kad Kahwin
  3. EXTRA BONUS: Koleksi Design Business Card
  4. EXTRA BONUS: Koleksi Grafik Vector

Terma & Syarat Pembelian:

  1. Ebook Perniagaan Percetakan Cara Mudah adalah produk digital di dalam format PDF.
  2. Setiap pembelian akan menerima produk di dalam 2 keping DVD.
  3. Pihak kami akan membuat penghantaran selepas pelanggan melengkapkan proses pembelian. Penghantaran akan menggunakan khidmat kurier tempatan. Tiada kos tambahan untuk perkhidmatan penghantaran produk bagi seluruh Malaysia.
  4. Sila jangkakan waktu normal menerima produk antara 2-3 hari bekerja atau selewat-lewatnya 5-7 hari. Sekiranya anda tidak menerima sebarang produk dalam tempoh 7 hari sila maklumkan kepada kami untuk tindakan susulan.
  5. Tiada jaminan pemulangan wang untuk setiap pembelian. Namun begitu pihak kami akan menggantikan set produk yang baru sekiranya produk yang di hantar rosak di sebabkan kecuaian kami atau kecuaian pihak kurier sahaja.
  6. Pihak kami juga menyediakan khidmat nasihat dan servis selepas jualan. Untuk sebarang masalah atau pertanyaan boleh terus hubungi kami.
  • 017 4017570
  • support@easypercetakan.com
×
×

Cart